Corporate Gifts

-original_chateau-default

Sjokoladepiken hjelper deg til å formidle sansefryd gjennom konfekt, kaker, iskrem, dessert eller kaffe. Alt vi produserer er av ypperste kvalitet, med hjelp av fantastiske råvarer og vår kjærlighet til faget.
Dette vil vi du skal dra nytte av enten det gjelder ansattegaver, arangement eller andre anledninger du ønsker å gjøre stas på noen.

Gaveesker
Håndlaget konfekt er noe helt spesiellt. Vi har ca. 20 forskjellige sorter praliner – en salig blanding av norske og kontinentale smaker. Parlinere fåes i gaveesker fra 2-36 stk. Vi kan også skreddersy esker som kombinerer konfekt og f.eks. våre sjokoladefigurer. Det er bare fantasien som setter begrensingene for hva som er mulig.

Til jul og påske kan det være en fordel å være ute i god tid.

Sjokolade til kaffen
Hva med å piffe opp hverdagen med å tilby spennende sjokolade til kaffen. Vår sjokolade kan kanskje gi den nødvendige inspirasjonen til å fullføre møtet eller konferansen med full oppmerkasomhet og energi:) Inviter gjerne noen av dine ansatte eller kolleger med ned på Sjokoladepiken.Får vi beskjed i forveien setter vi sammen en meny som er perfekt for dere.

Kaker
Vi leverer også kaker. Disse kan også skreddersys både på smak og fasong.

For mer informasjon, vennligst kontakt oss på telefon 483 08 042 eller via epost mail@sjokoladepiken.no

FIRMA GAVER

Catering

KURS

ARRANGGEMENT

Print Friendly